>>Duurzaam rijden

Duurzaam rijden

Bij ActivLease hechten we veel waarde aan uw zakelijke mobiliteit en de impact ervan op zowel uw bedrijf als het milieu. Duurzaamheid staat daarom centraal in ons wagenparkbeheer, en we laten graag zien hoe elektrische auto's en elektrische bedrijfswagens naadloos geïntegreerd kunnen worden in uw mobiliteitsregeling voor een groenere toekomst.

Duurzaam rijden gaat verder dan alleen het verminderen van uw ecologische voetafdruk; het is niet alleen een trend, maar een strategische keuze met aanzienlijke voordelen voor uw bedrijf:

  1. Milieuvriendelijk

Elektrische auto's stoten geen uitlaatgassen uit, waardoor de luchtkwaliteit wordt verbeterd en bijdraagt aan een schonere omgeving.

  1. Kostenbesparingen

Elektrische personenauto’s en bedrijfswagens hebben lagere operationele kosten, waaronder lagere brandstofkosten en verminderde onderhoudsbehoeften.

  1. Fiscale voordelen

De Nederlandse overheid biedt stimuleringsmaatregelen en belastingvoordelen voor elektrische voertuigen, wat uw bedrijfskosten verder kan verlagen. Denk aan de lage 16% fiscale bijtelling en de SEBA-regeling.

  1. Positieve reputatie

Door te kiezen voor duurzaamheid draagt uw bedrijf bij aan een positieve reputatie en laat het zien dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt.

  1. Toegang tot zero-emissiezones

Dieselbusjes zijn in veel gemeenten straks niet meer welkom. Met een emissievrije auto of bedrijfswagen houden uw werknemers gewoon toegang tot zero-emissiezones in grote steden.

Als het gaat om wagenparkbeheer, hebben we een uitgebreid aanbod van elektrische auto's en elektrische bedrijfswagens om aan uw specifieke wensen te voldoen. Ons team van adviseurs staat voor u klaar om u te begeleiden bij de transitie naar een duurzaam wagenpark:

Advies en selectie

Wij helpen u bij het kiezen van de juiste elektrische voertuigen die passen bij uw mobiliteitsbehoeften en bedrijfsactiviteiten.

Laadinfrastructuur

We bieden ondersteuning bij het installeren van laadpalen op uw terrein, zodat uw medewerkers hun auto kunnen opladen en altijd klaar zijn om te gaan.

Financiële opties

Ontdek onze aantrekkelijke financieringsmogelijkheden die elektrische auto’s bereikbaar maken.

Duurzaam rijden met elektrische auto's en elektrische bedrijfswagens sluit naadloos aan bij uw wagenparkbeheer en helpt uw bedrijf om groener, kostenefficiënter en toekomstbestendiger te worden. Neem vandaag nog contact op met ons team en maak een positieve stap richting duurzame mobiliteit.