>My ActivFleet

My ActivFleet

De helpende hand in uw wagenpark

Het bestellen van een leaseauto ging vroeger heel eenvoudig maar is tegenwoordig een hele klus. Welke auto heeft u nodig? Kiest u voor een hybride, of juist volledig elektrisch? Bent u voor tenders afhankelijk van een duurzaam wagenpark? En heeft u dan de juiste laadpalen staan? Kunnen uw medewerkers ook thuis laden? Al deze vragen kunnen we voor u beantwoorden.

Ontdek de revolutionaire kracht van My ActivFleet: onze toegankelijke software voor wagenparkbeheerders. My ActivFleet is een nieuw platform waarmee u als ondernemer altijd en overal online uw zaken regelt en tijd bespaart. Alle zakelijke leaseauto’s in één handig overzicht - zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Loopt het contract niet via ActivFleet? Geen probleem! Ook auto’s van andere leasemaatschappijen en zelfs uw eigen auto’s kunt u uploaden en online beheren.

 

Uw wagenpark in My ActivFleet

  • Contracten aanpassen
  • Bestuurders wijzigen
  • Persoonsgegevens bekijken
  • Nieuwe auto’s uploaden
  • Exploitatiekosten bekijken
  • Datakoppelingen voor dealers

My ActivFleet apparaten

Wilt u gebruik maken van de My ActivFleet wagenparkbeheertool? Dat kan al vanaf 1 rijdend contract!

NEEM CONTACT OP

Uw wagenpark in My ActivFleet

MyActivFleet functies

Volledige controle: inzicht in uw autoregeling

Met My ActivFleet worden uw berijders uitgerust met de tools die ze nodig hebben om hun mobiliteit efficiënt te beheren. Met één klik hebben ze toegang tot een schat aan informatie, zoals actuele kilometerstanden, onderhoudsstatussen en brandstofverbruik. Dit biedt niet alleen een duidelijk overzicht van de voertuigen, maar stelt uw berijders ook in staat om proactief te handelen en eventuele problemen direct aan te pakken.

Transparantie in prijzen

Als lessor begrijpen wij bij ActivFleet het belang van transparantie in de leasingsector. Daarom hebben we in My ActivFleet geavanceerde prijsopties geïntegreerd, waardoor u altijd inzicht heeft in de kosten van uw wagenpark. Met slechts een paar muisklikken kunt u verschillende leaseprijzen vergelijken en de meest kostenefficiënte optie kiezen die aansluit bij uw bedrijfsbehoeften.

Bekeuringen onder controle

Bekeuringen kunnen een vervelende onderbreking vormen in uw dagelijkse activiteiten. Met My ActivFleet hoeft u zich echter geen zorgen te maken. U ontvangt automatische meldingen wanneer er bekeuringen worden geregistreerd, zodat u snel kunt reageren en deze kunt afhandelen. Dit stelt u in staat om boetes tijdig te betalen en onnodige administratieve rompslomp te voorkomen.

Gestroomlijnde contractstatus

Het monitoren van contractstatussen kan een tijdrovende klus zijn, vooral als u meerdere auto leasecontracten beheert. Maar met My ActivFleet wordt dit proces eenvoudig en gestroomlijnd. U krijgt real-time updates over de contractstatus van elk voertuig, inclusief belangrijke mijlpalen zoals de einddatum van het autolease contract. Hierdoor kunt u proactief handelen en tijdig beslissingen nemen over verlengingen of vervangingen.

Til uw wagenpark naar een hoger niveau

Bij ActivFleet zijn we trots op onze toewijding om u de beste mobiliteitsoplossingen te bieden. Met My ActivFleet verlegt u de grenzen van wagenparkbeheer en stelt u uw organisatie in staat om efficiënter en effectiever te werken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe My ActivFleet uw wagenpark naar een hoger niveau kan tillen.

Onze MyActivFleet pakkettenMyActivFleet pakketten

NEEM CONTACT OP