>Strategisch wagenparkbeheer

Strategisch wagenparkbeheer

Bent u verantwoordelijk voor een wagenpark met 10 voertuigen of meer? Het beheren van zo’n omvangrijk wagenpark kan complex zijn. Daarom bieden wij onze expertise aan om u te helpen bij het optimaliseren van uw wagenparkbeheer op strategisch niveau.

Wat is strategisch wagenparkbeheer?

Strategisch wagenparkbeheer is het nauwgezet plannen, organiseren en beheren van uw wagenpark, met als doel kostenbesparing, de efficiëntie te verbeteren en de productiviteit te verhogen. Het is een cruciaal onderdeel van het beheer van een wagenpark vanaf 10 voertuigen en meer. Het doel is om uw vloot op een strategische manier in te zetten, waarbij rekening wordt gehouden met uw bedrijfsdoelen en de behoeften van uw medewerkers.

Bij ActivFleet geloven we in maatwerk. We beginnen met het begrijpen van uw specifieke bedrijfsbehoeften en doelen. Vervolgens ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie die uw wagenpark in lijn brengt met uw zakelijke ambities. Of u nu op zoek bent naar brandstofefficiënte voertuigen, kostenbesparende leaseopties of geavanceerde mobiliteitsoplossingen, wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen.

ActivFleet fleetbeheer

Autoregeling: voor efficiënt gebruik van bedrijfsvoertuigen

Een autoregeling is een essentieel onderdeel van strategisch wagenparkbeheer. Het is bedoeld om duidelijke afspraken te maken over het gebruik van bedrijfsvoertuigen en is bestemd voor zowel werkgevers als werknemers. Er is keuze uit verschillende regelingen, afhankelijk van de behoeften van uw organisatie. Een autoregeling omvat het definiëren van de regels, verantwoordelijkheden en consequenties. We stellen duidelijke regels op om ervoor te zorgen dat medewerkers geen voertuigen gebruiken onder invloed van alcohol of drugs en dat ze geen onnodig lange privéritten maken in bedrijfsvoertuigen.

Meer weten? Neem contact op voor een gratis wagenparkscan!

Wilt u weten of uw huidige auto- of mobiliteitsregeling nog toekomstbestendig is? Vraag dan onze gratis wagenparkscan aan. Deze scan is al beschikbaar vanaf 4 voertuigen en helpt om potentiële problemen te identificeren en nieuwe kansen te ontdekken als het gaat om auto leasing. Onze mobiliteitsadviseur neemt graag contact met u op.

NEEM CONTACT OP!

Normcalculatie: meer grip op uw wagenparkkosten

Een normcalculatie is een methode om de kosten van uw wagenpark te berekenen op basis van vastgestelde normen en criteria. Hiermee kunt u de kosten controleren en vergelijken met de prestaties van uw vloot. Onze experts in auto leasing staan u bij in het opzetten van een normcalculatie, zodat u een duidelijk inzicht krijgt in de financiële aspecten van uw wagenparkbeheer.

Denk aan duurzaamheid en zero-emissiezones

Het is van groot belang om na te denken over de toekomst van uw wagenpark. Moet u de overstap maken naar elektrische voertuigen of is het nog verstandig om door te rijden met uw huidige bedrijfsauto's? En kunt u straks uw klanten nog bereiken in zero-emissiezones? Wij assisteren u bij het nemen van beslissingen als het gaat om het vervangen van uw voertuigen en het naleven van emissienormen.

Duurzaamheid gaat hand in hand met succes. Onze experts staan klaar om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die uw wagenpark transformeert in een duurzame krachtpatser. We helpen u bij het selecteren van elektrische voertuigen, waaronder elektrische auto's en elektrische bestelwagens, en bieden geavanceerde analyses en innovatieve laadoplossingen om uw CO2-uitstoot te verminderen en uw duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Bestel op tijd en voorkom onverwachte veranderingen

Last but not least adviseren wij u om op tijd uw bestellingen te plaatsen om onnodige veranderingen in uw wagenpark te voorkomen. Door vooruit te plannen en rekening te houden met de behoeften van uw bedrijf, kunt u geld besparen en uw wagenpark efficiënter beheren.

Bij ActivFleet begrijpen we dat elk wagenpark uniek is, en we bieden op maat gemaakte oplossingen om uw strategisch wagenparkbeheer te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het optimaliseren van uw wagenpark voor een succesvolle toekomst!

Activfleet fleet management