>>Jeroen Zaal

Jeroen Zaal

Lease intermediair met ruim 25 jaar automotive ervaring

Onder de naam ActivLease regel ik de beste deal voor een short lease, financial lease of operational lease auto. Het is onze ambitie om dé lease intermediair te worden die bij iedere zelfstandig ondernemer en mkb'er bekend staat als de tussenpersoon die het onderscheid dat zij maakt, daadwerkelijk vertaalt naar een aantoonbaar voordeel. Met gezamenlijk meer dan 45 jaar expertise in leasing, finance, automotive sales en aftersales hebben wij het juiste netwerk tot onze beschikking om snel te kunnen schakelen. Wij weten precies waar wij uw mobiliteit onder moeten brengen.

Van petrol heads naar battery heads

Langzaam maar zeker maken we de transitie van petrol heads naar battery heads. Elektrisch rijden is fun, comfortabel én veilig. En wie de overstap eenmaal heeft gemaakt, zal merken dat de total cost of ownership (TCO) een stuk voordeliger is voor de ondernemer dan bij een vergelijkbare auto met verbrandingsmotor. Natuurlijk helpen we u ook graag de overstap te maken van een benzine-/dieselauto naar een hybride, plug-in hybride of elektrische auto. Wij regelen voor u de beste lease deal, of het nu gaat om operational lease, financial lease of short lease.

Waarom een auto leasen?

In de commerciële functies die ik heb doorlopen bij grote spelers in de automotive markt heb ik ervaren dat autoleasing voor zowel de zelfstandige zonder personeel als de fleetowner meestal veel interessanter is. De investering in een auto of bestelwagen is een grote aanslag op de liquiditeitspositie van een onderneming. Zakelijk leasen is dé oplossing. Financial lease is interessant voor wie graag de afschrijving ten laste brengt op zijn winst en operational lease is er voor wie volledig ontzorgd wil worden.

In elk geval kan ik met ActivLease de beste lease oplossing voor u opzetten. Het gaat hier om maatwerk, want van 'one size fits all' is bij autoleasing geen sprake. Wij laten u ook graag ontdekken hoe autoleasing van toegevoegde waarde kan zijn in kostenefficiënt wagenparkbeheer. ActivLease heeft gedegen praktijkkennis die wij graag vertalen naar een pragmatisch antwoord op uw mobiliteitsvraagstuk.

Meer over ActivLease

ActivLease Almere

De Huchtstraat 43
1327 EC Almere
T: 085 - 90 229 29
E: info@activlease.nl

Jeroen Zaal

M: 06 24 85 66 77
E: jeroen@activlease.nl
LinkedIn profiel

Jeroen's favoriete lease auto's

Tesla Model S
Tesla Model S
De grote Tesla is een ware revolutie. De Model S maakt elektrisch rijden in het topsegment mogelijk. Mooi om te zien is dat Tesla verder denkt en ook bouwt aan de elektrische infrastructuur.

 


Volkswagen Golf GTE
Met de plug-in hybride van de nieuwe Golf heeft Volkswagen een echte GTI neergezet met de (fiscale) voordelen van elektrisch rijden. Met ruitpatroon op de stoelen, zoals het hoort!

 


BMW 4-serie Gran Coupé
Het beste van de praktische 3-serie verpakt in een mooie coupévorm. De nieuwe BMW 4-serie is waanzinnig. Bij voorkeur met een 6-in-lijn motor uiteraard.