>Operationeel wagenparkbeheer

Operationeel wagenparkbeheer

Bij het beheren van een bedrijfswagenpark komt veel kijken. Het is een complexe taak die niet alleen tijd en aandacht vergt, maar ook een behoorlijke financiële impact kan hebben op uw bedrijf. Operationeel wagenparkbeheer, zoals verzorgd door de auto lease specialisten bij ActivFleet, is een waardevolle oplossing om deze uitdagingen het hoofd te bieden en uw mobiliteitskosten te optimaliseren.

Wat is operationeel wagenparkbeheer?

Operationeel wagenparkbeheer is het volledige beheer van uw bedrijfswagenpark, van begin tot eind. Dit omvat het aanschaffen, onderhouden en beheren van voertuigen, het uitvoeren van wijzigingen in het wagenpark, en het beheren van contacten met leveranciers. Maar dat is niet alles. Ook het bijhouden van de administratie, het opvragen van offertes, en het doorbelasten van boetes behoren tot de taken van operationeel wagenparkbeheer.

Uw wagenpark verzorgd door een specialist

De specialisten bij ActivFleet nemen het leeuwendeel van deze taken op zich, waardoor u als ondernemer meer tijd en energie kunt besteden aan uw kernactiviteiten. We zorgen ervoor dat uw wagenpark altijd up-to-date is, dat de voertuigen in optimale conditie verkeren en dat uw bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen en regels rondom zakelijk rijden.

Als ondernemer blijft u natuurlijk betrokken bij de besluitvorming en het opstellen van het autobeleid. Uw input en visie zijn cruciaal voor het succes van het wagenparkbeheer. Samen met onze specialisten kunt u bepalen welke voertuigen het beste passen bij uw bedrijfsbehoeften en hoe u kosten kunt besparen.

Benieuwd wat ActivFleet voor u kan betekenen? We bieden onze services aan met keuze uit meerdere pakketten, inclusief gratis toegang tot onze wagenparkbeheersoftware My ActivFleet.

My ActivFleet

MEER INFORMATIE

Efficiëntie en kostenbesparing

Operationeel wagenparkbeheer biedt aanzienlijke voordelen, waaronder kostenbesparingen. Mobiliteitskosten zijn meestal de tweede grootste kostenpost voor bedrijven, na personeelskosten. Door efficiënt wagenparkbeheer kunnen onnodige kosten worden voorkomen. Dit kan onder andere worden bereikt door zuinigere voertuigen te selecteren, onderhoudskosten te minimaliseren, en boetes te voorkomen door goed beleid en rijgedrag.

Daarnaast kunnen onze specialisten helpen bij het optimaliseren van uw wagenpark zodat het beter voldoet aan uw behoeften. Denk aan een betere benutting van de voertuigen in uw vloot en zelfs in de overgang naar elektrische mobiliteit, wat op lange termijn kosten kan besparen.

De zakelijke wereld veranderd snel. Efficiëntie en kostenbesparing zijn van het grootste belang zijn, en daarom is operationeel wagenparkbeheer een strategische investering. Het stelt u in staat om de controle te behouden, kosten te beheren en uw bedrijf te laten groeien zonder de last van dagelijkse wagenparkzorgen. Met onze expertise kunt u zich concentreren op wat er echt toe doet: het succes van uw onderneming.

Meer weten? Neem contact op voor een gratis wagenparkscan!

Wilt u weten of uw auto- of mobiliteitsregeling nog toekomstbestendig is? Vraag de gratis wagenparkscan aan. Onze wagenparkspecialist geeft onafhankelijk advies in auto leasing en helpt u het beheer van uw wagenpark te vereenvoudigen.

NEEM CONTACT OP!