>Welkom Test

Bent u al die Excel sheets zat? Ontdek het gemak van My ActivFleet!

Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen zonder de last van wagenparkbeheer op uw schouders? Bij ActivLease begrijpen we hoe tijdrovend en complex het beheren van een wagenpark kan zijn, vooral als het om vijf auto's of meer gaat. U moet de kosten in de gaten houden, ervoor zorgen dat uw medewerkers altijd mobiel zijn en duurzaam rijden stimuleren. Maar wat als we u vertellen dat er een manier is om al deze uitdagingen aan te gaan zonder u zorgen te maken over spreadsheets en administratieve rompslomp?

Maak van uw wagenpark een duurzaam succesverhaal

Bij ActivFleet begrijpen we dat duurzaamheid een essentieel onderdeel is van modern wagenparkbeheer. Wij bieden u niet alleen de nodige informatie, maar ook de oplossing: Strategisch en Tactisch Wagenparkbeheer als service (WAAS) voor duurzame mobiliteit. Samen werken we aan het verminderen van uw CO2-voetafdruk en het creëren van een groenere toekomst met elektrische auto's en elektrische bestelwagens. ActivLease is expert in elektrische auto's leasen, waardoor u profiteert van onze uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied.

Wilt u weten of uw auto- of mobiliteitsregeling nog toekomstbestendig is? Vraag dan de gratis wagenparkscan aan. Een van onze mobiliteitsadviseurs neemt dan contact met u op. De wagenparkscan kan al vanaf 4 voertuigen!

Gratis wagenparkscan ActivLease

 


 

Heeft u inzicht in de kosten van uw wagenpark?

U kunt misschien meer kosten besparen dan u verwacht. Is het contract nog wel op maat voor uw medewerkers? Rijden ze meer of juist minder dan u denkt? ActivLease maakt uw wagenparkkosten helder en transparant. We geven inzicht in de leeftijd en kilometrages van uw contracten en adviseren in alles omtrent mobiliteit. Hoe heeft u bijvoorbeeld de schade- en pechafhandeling geregeld? En hoe zit het met vervangend vervoer? Slimme ondernemers zorgen ervoor dat hun medewerkers mobiel blijven!

Maak uw wagenpark inzichtelijk

Bent u klaar voor een revolutie in wagenparkbeheer? Maak kennis met My ActivFleet, uw persoonlijke online platform voor het regelen van alles rondom uw leaseauto en wagenpark. Kilometerstand bijhouden? Een afspraak maken voor een bandenwissel? Pech onderweg en direct hulp nodig? My ActivFleet staat voor u klaar, altijd en overal. Maar dat is nog niet alles. Wij gaan verder dan alleen online ondersteuning. Met onze expertise kunnen wij uw wagenparkbeheer naar een hoger niveau tillen, met advies over kostenbesparingen en inzicht in de Total Cost of Ownership (TCO).

Het gemak van My ActivFleet

  • Alle gegevens over uw leaseauto en contract binnen handbereik
  • 24/7 pechhulp voor onderweg
  • Snel en eenvoudig schade melden
  • Een serviceafspraak plannen in een handomdraai
  • En nog veel meer handige functies!

Meer weten over My ActivFleet en wat ActivLease voor u kan betekenen? Wij staan klaar om u verder te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw wagenparkbeheer naar een hoger niveau kunnen tillen, zonder de last van Excel sheets en administratieve rompslomp. Uw wagenpark, onze zorg!

Meer informatie over My ActivFleet