>>Rutger Hanou

Rutger Hanou

Lease intermediair met ruim 20 jaar automotive ervaring

Bij ActivLease verzorg ik de mobiliteit voor allerlei soorten ondernemers. Elke freelancer, zzp'er, mkb'er of dga kan bij ons terecht. Wij regelen de beste auto lease deal voor de korte of lange termijn. Onze dienstverlening is bovendien bijzonder breed. Short lease, financial lease maar ook full operational lease is mogelijk, waarbinnen er weer vele opties zijn.

Mijn passie ligt in het klantcontact. Het is enorm leuk om een oplossing te vinden waar de ondernemer daadwerkelijk iets aan heeft. Uiteraard gaat het hier ook om het financiële plaatje. De juiste snaar raken is niet altijd eenvoudig. Zeker omdat het bij de keuze voor een auto toch vaak nog om een stukje emotie gaat. De ervaring in het bieden van maatwerk oplossingen is echter groot. Op basis hiervan de juiste vragen stellen levert vaak de gunning van de deal op.

Waarom een auto leasen?

In de diverse administratieve en commerciële functies binnen de automotive leasewereld heb ik ervaren dat het zakelijk leasen van een auto in een financial of operational leasevorm de ondernemer ontzettend veel vrijheid biedt. Doordat de liquide middelen in tact blijven, hoeft het bedrijf zijn groei niet in de weg te laten staan door de auto. Daarbij biedt leasen inzicht in kosten. Mobiliteit wordt budgetteerbaar. U betaalt immers een vast bedrag per maand. Meer weten over autoleasing en de voordelen? Ik informeer u met alle plezier!

Meer over ActivLease

ActivLease Almere

De Huchtstraat 43
1327 EC Almere
T: 085 - 90 229 29
E: info@activlease.nl

Rutger Hanou

E: rutger@activlease.nl
LinkedIn profiel

Rutger's favoriete lease auto's

Volvo V40 lease auto
Volvo V40
De nieuwe Volvo V40 is een gewilde lease auto. Een aantrekkelijke catalogusprijs, rijke uitrusting en lage bijtelling maken de auto populair. Een Volvo spreekt mij aan vanwege de veiligheid en het afwerkingsniveau.

 

Mazda 6 Sportbreak lease auto
Mazda 6 Sportbreak
Misschien wel de meest sportieve stationwagon van het moment. De Mazda 6 is een dynamische wagen met moderne techniek. Dit model doet zeker niet onder voor de wagons van de Duitse klasse.

 

Alfa Romeo Giulietta lease auto
Alfa Romeo Giulietta
Wauw! De Alfa Romeo Giulietta blijft een plaatje. Met 1.750 TBi motor een grote belevenis. En als JTDm dieselversie een stijlvolle én interessante lease auto. Deze Alfa blijft een mooi Italiaans product.